HEMMA HOS OSS

Sovrumsprylar

Sovrummet håller på att fräschas upp. Det var grönt innan och nu när köket också är grönt så blev det lite väl murrigt här på entréplan. Så nu är rummet målat i kulören Caramel från Alcro och det blev fint. Den är särskilt fin tillsammans med rosa, vitt, brunt och svart. Och så grön då. Den där Kinfolk-tidningen ska inte stå där, men jag letar efter ett print i de färgerna. Har ni nåt tips?

En tavellist åkte alltså upp igen. Wow säger ni, vilken överraskning! Nej. Men nu får den agera som nån sorts sänggavel, tanken är att den ska gå från vägg till vägg men jag hade bara en att tillgå. Jag målade den i samma färg som väggen för att den ska kännas som en del av den.

Så nu är det bara belysning och lite detaljer kvar. Kanske jag orkar ta tag i detta när värmeböljan är över. När hösten närmar sig och all pepp kommer!Sängkläder från H&M Home och Midnatt. Det randiga från H&M finns inte kvar på sajten, men kanske i någon butik?


Vaporettolampan tyckte jag var fin. Rolig och lite ovanlig. Den får nog flytta in…


.. tillsammans med en glödis som får hänga ner på sidan av sängen. Tyckte formen var fin även här. Jag verkar ha haffat det sista exet från Artilleriet, men den kanske finns på fler ställen. Enno Bulb heter den.


Många fina färger på HM’s linnepåslakan nu.


Och dessa små nyheter från Hay var tjusiga.

Och Ivar är här också såklart. Målad i kulören Torv från Alcro. Den får nog maka på sig när tavellisten kommer.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Linnea
  3 augusti, 2018 at 14:17

  Hej!
  Himla fint hem ni har. Har kollat igenom ett par inlägg och la märke till en ljuslampett i mässing (?) i form av ett löv på ena vardagsrumsväggen (gissar jag på). Varifrån är den? Så himla fin och just något min man och jag letat länge efter.

  Tack!
  Linnea

  • Reply
   bloggaibagis
   4 augusti, 2018 at 22:18

   Den är ett gammalt loppisfynd, så tyvärr kan jag inte tipsa om annat än att leta vidare 🙁

 • Reply
  Micke
  5 september, 2018 at 16:26

  Hej!

  Superfint!
  Var är tavellisten ifrån?

  • Reply
   bloggaibagis
   5 september, 2018 at 18:45

   Från rusta! Men satte den upp o ner för att ”slippa” kanten 🙂

 • Reply
  Sophie
  25 september, 2018 at 09:43

  Supersnyggt med tavellisten. Funderar på att härma, men hur blir det om man vill sitta i sängen och läsa?

  • Reply
   bloggaibagis
   25 september, 2018 at 15:07

   Funkar bra här, jag har en kudde mellan men vill du luta dig mot väggen direkt blir det inte så skönt kanske 🙂

 • Reply
  ..uppåt väggarna – Funkisistan
  11 mars, 2019 at 07:18

  […] hos denna donnan för ett tag sedan att hon letade poster i gröna nyanser till sovrummet. Älskar sättet […]

 • Leave a Reply