GOTT NYTT ÅR

Vi flyttar in igen!

Nytt år, ny logga, ny blogg. Det var så dags att börja blogga kanske, mitt namn skvallrar ju liksom lite om det. Jag har nyligen flyttat bloggen hit från Rum Hemmas sajt och det känns som ett bra beslut. Jag kommer fortsätta instagramma mest, men eftersom vi har storslagna planer inredningsmässigt detta år så kommer det säkerligen dokumenteras lite extra här.

2017 kommer förhoppningsvis bli ett spännande år till skillnad från förra som var ett riktigt mellanår för vår del. Höjdpunkten för mig var mitt nya jobb. Det var verkligen något jag behövde, en ny start på jobbfronten – att få känna på lite utmaningar och framförallt få lära mig nya saker. Tanken var dock att mitt jobb skulle ta oss från Stockholm, men efter ett helt långt år av letande gav vi upp. Det blev för påfrestande för alla att gå runt i ovissheten dag ut och dag in. Som tur var ville min chef ha kvar mig, så jag fick en ny tjänst och kan fortsätta jobba här i stan. Ibland får man gå den långa vägen för att komma fram till det rätta, och ha lite tur på vägen såklart.

Så det innebär att vi flyttar in igen, mentalt iaf. Vi stannar i vårt lilla radhus längs gröna linjen. Och för att få det att funka på alla sätt så kommer vi bygga ut huset så som våra grannar har gjort. Så barnen får var sitt rum på ovanvåningen äntligen. Rios rum (som vi nyss gjorde om inför en eventuell försäljning…) kommer att bli matplats och köket kommer att få sig en total makeover. Sovrummet också förresten. Och lite i vardagsrummet. Alltså vilka grejer!! Det kommer bli så sjukt bra och jag kan liksom inte vänta. Det är sen gammalt, man vill göra om allt och det på en gång.

Men för att det ska hända nånting öht måste bygglovet lämnas in, och det är det som händer just nu.

5 Comments

 • Reply
  lejnox
  7 januari, 2017 at 21:15

  Tjoho vad roligt detta låter, ska verkligen bli spännande att följa!

 • Reply
  M @lustikulla
  7 januari, 2017 at 22:04

  Det låter ju så spännande att jag håller på att smälla av! Skulle vara kul att se en planlösning på radhuset, speciellt nu när ni ska göra om.

  • Reply
   bloggaibagis
   7 januari, 2017 at 22:31

   Sjukt roligt att få det precis som man vill! Ja men planritning ja, den är ju ganska speciell så vi gör om det ganska mycket. Ska lägga ut den när nya är helt klar. 🙂

 • Reply
  Sarah
  17 januari, 2017 at 22:44

  Vad spännande! Vi håller precis på att planera en utbyggnad + invändig planlösningsändring av vårt hus. Vore jättekul att få se er befintliga planlösning och även den nya med alla ändringar och tillbyggnaden.

  • Reply
   bloggaibagis
   18 januari, 2017 at 10:00

   Va kul! Yes ska fixa en ritning, fler som har frågat! 🙂

  Leave a Reply