SAMARBETE

Streama möbler + rabattkod

Kan ju inte få nog av denna snyggstol från Thonet <3  Jag streamar den, tillsammans med ett gäng andra Thonetstolar. Jag hittade det här med att streama (eller hyra som man sa förritin) designmöbler för ett tag sen via Beleco. Och det här passade mig väldigt bra eftersom jag tycker det är så svårt med just stolar. Nu kan jag provbo med dom ett halvår innan jag bestämmer mig och därefter kan jag välja att skicka tillbaka dem, fortsätta hyra eller köpa loss dem. Man streamar en möbel minst 6 månader och betalar ett månadsbelopp som motsvarar 5% av försäljningsvärdet. Väldigt enkelt och smidigt!

Om man inte vill ha kvar möblerna så hämtar Beleco upp dem utan kostnad. Sen hyrs de ut via Beleco Market – en tjänst för dig som vill hyra möbler en kortare tid, typ till en visning eller ett event. På så vis kommer möblerna till användning igen och sånt gillar man ju.

Det jag undrade innan jag fick hem stolarna var det här med slitage och skador. Tänk om barnen fullständigt förstör dem, vad händer då? Vanligt bruksslitage är inga problem säger dom, men skulle olyckan vara framme och man spiller rödvin på en soffa eller matta så får man ta sin hemförsäkring till hjälp. Läs mer om Beleco och hur det funkar här.

Rabattkod!
Ni som följer mig får 15% rabatt på hela streamingen av valfri inredning. Ange koden bloggaibagis i kassan. Rabatten gäller till och med 31 maj.

Inlägget är ett samarbete med Beleco.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Li
  30 maj, 2018 at 10:06

  Hej! Dina små vita lampor över köksbordet är underbara – berätta mer om dessa två och jag blir överlycklig.

  • Reply
   bloggaibagis
   4 juni, 2018 at 16:55

   Det är ett hopplock från Norrmalms el 🙂

 • Reply
  Emilie
  22 november, 2019 at 04:34

  Hi
  This wodden rack – is it the same as in your bedroom? Can you tell my where to buy it, I have search so long for this kind of rack.

  Br Emilie

  • Reply
   bloggaibagis
   25 november, 2019 at 09:19

   Its from Norrgavel 🙂

  Leave a Reply