Julstämning

Julen smyger sig på

Kökshandduk med granar, Fine Little Day – vägglampa, Lampe Gras – mörk skärbräda, Artilleriet.

Helgen före första advent känns det väl ändå fullt rimligt att påbörja julpyntandet? Det behövs inte så mycket för att skapa lite stämning tycker jag – några barrkvistar, hyacinter, stjärnor och levande ljus. Mest går det i jordnära toner, men lite rosa blev fint mot det gröna köket.

I köket har vi plockat ner hyllan som jag skrev om i förra inlägget. Den var så repig och ful för jag hade målat den med väggfärg och behövde tas hand om. Tycker nästan det kändes skönare utan hyllan så nu får det vara så ett tag. Lite mindre krafs att ha ordning på, som mitt 2020 ska bli.

3 Comments

 • Reply
  Rasmus
  19 maj, 2020 at 10:55

  Vilken färg är det på väggarna?

  • Reply
   bloggaibagis
   8 juni, 2020 at 10:39

   Sorry sent svar! Koden är EN.02.84 från Nordsjö

 • Reply
  Matilda
  13 oktober, 2020 at 11:07

  Vad är detta för färgkod på luckorna?

 • Leave a Reply